Taas syksy saa ja työt sekä treenit jatkuvat. On aika miettiä mitä, missä ja miten Nassen kanssa treenataan. Kuluneena vuotena päästiin Nassen kanssa siihen mihin pyrittiinkin. Treenattiin säännöllisesti  itsenäisesti ja Nu-Pu:ssa, käytiin oikeissa kisoissa Toko:ssa alokasluokassa ja luonnetesti on nyt käyty. On siis päästy sanoista tekoihin, vaikken nyt kyllä muista mitään kummempaa sanoneeni kisojenkaan osalta.
Luonnetesti varmisti sen, minkä sielussani tiesin, aika ukkohan tuo elikko on. Silloin tällöin on tullut kuultua mielipiteitä Nassen herkkyydestä tai pehmeydestä, onneksi en niitä arveluja ole ostanut. Vaikka ei silti, kyllä minä Nassen rajat ja "pehmeyden " näen, onneksi niitä on, ei se kotioloissa haittaisi vaikka olisi pehmeämpikin.
Tavoitteeksi tulevalle syksy-keväälle laitan Nasselle BH-kokeen suorittamisen ja Tokossa kohti avointa luokkaa avoimin mielin. TK 1 olisi ihan kiva, mutta saa nyt nähdä miten tämä tottelu pyllähtää eteenpäin. Jälki ja haku ovat lähinnä terapiatason hommia tällä hetkellä, mutta hyvänä lisänä ihan tälleenkin. Vaikuttaisi siltä, että kesä ei ole meidän kisailukauttamme, mutta sen suhteen täytyy vielä kuulostella. Paljonhan vaikuttaa se, mihin päästään Nassen kanssa oikeisiin treeneihin, ulkopuoliset neuvot ja silmät ovat tähänkin asti olleet tärkeät avut.
Positiivisena lisänä tälle syksylle on, että Nassea on pyydetty isäksi Uskihoffsin uudelle pentueelle. Monzahovin Beeralla eli Bertalla on juoksu lokakuussa, toivottavasti kaikki menee hyvin. Nassen ego tuskin ko.tapahtumasta ainakaan pienenee. Jukka.

 

Nasse ottaa uuteen asuntoon mukaan ainaskin oman maton ;)