Agiryhmässä oli käynyt kato ja saimmekin Tainan ja Capon kanssa yksityisopetusta. No sehän vaan soppii!

Treenien teemana oli vauhtiympyrä. Ympyrän muotoon laitettiin verkkokepit, hyppy, rengas ja putki. Sitten käytettiin epäsäännöllistä palkkausta ja yritettiin saada koira kiihdyttelemään oikein kunnolla. Palkkasin Nassen pelkästään pötköllä ja kyllähän toimi. Heti, kun koira tajusi homman jujun, niin kyllä rupesi vauhtia löytymään. Kepit vetävät Nassea puoleensa ja kunhan saadaan verkot pois, niin uskon keppien olevan yhden Nassen vahvoista esteistä.

Toinen vauhtiympyrä olikin sitten vauhtikahdeksikko. Siinä oli haasteellinen takaaleikkaus putkelle, joka sujui oikein mallikkaasti.Olin erityisen tyytyväinen, kun sain ohjaajalta uuden palkkaamisvinkin. Pidin narupötkön ei-esteen puoleisessa kädessä ja vaan esittelin sitä Nasselle välillä. Palkkaus sitten vaan sopivasti. Nasse kiihtyi tästä hommasta niin, että rupesi jo käymään treeniliivin helmoihin hampailla kiinni.

Oli aivan mahtava luminen ilma ja treenit sujuivat hienosti...hyvä fiilis :)

Viikonloppuna Juttu taas kunnostautui luomuruoan hankinnassa. Voi kun jatkuisi tämä hyvä hiirivuosi ikuisesti toivoo meidän Juttu!

Ritva