Kyllä vaan se kellonsiirto vaikuttaa. Illalla ollaan sitten ihan pimeässä ja väsyttääkin liian aikaisin. Hyvin huomasi, kun oltiin lähdössä agitreeneihin, että talvi on nyt sitten tosiasia.
Juttu on ollut viikonloppuna kipeä. Sen vatsa on reistannut. Nassellahan oli tuota samantapaista tautia parisen viikkoa sitten. En siis halunnut Juttua kentälle, vaikka Camilla lähtikin mukaan. Sen sijaan Camilla ottikin kameran ja saatiin pari kuvaa oikeasta tilanteesta! Kiitti taas Camilla!

Päivän aihe oli välistäveto, juu kiva sana jälleen. Ihan vastaava sanaihme on verenkierto, tulee aina veronkierto mieleen. Varmaan laitan seuraavassa anatomian tentissä väärin tuon sanan.

Mutta siis Krisse oli tänään ohjaamassa treenejä. Harjoitus näytti ihan iisiltä ja osoittautui kuitenkin haasteelliseksi, niinhän se on melkein aina. Nasse ei ole paljoa tehnyt näitä välistävetoja, mutta nyt tuli harjoitusta. Loppujen lopuksi, kun saatiin palkka-ajoitus oikeaksi, homma sujui todella mallikkaasti. Nassella on ollut viime aikoina hieman mietinnässä, että tarvitseeko minua totella ollenkaan, kun Jukkahan se määrää ja käskee. Ihan kuin minä antaisin sen heijastua ajatuksena agikentälle, kun olin vähän sitä mieltä, että Nasse ei aina muista kuunnella. Tuommoiset ajatukset voi kyllä jättää agiradan ulkopuolelle suosiolla. Tää on meidän yhteinen juttu, eikä sitä saa pilata negatiivisilla mietteillä.

Ja sitten...tadaa...hienot kuvat by Camilla!
Ritva

2017664.jpg

2017665.jpg