Tänään oli hieno päivä. Olemme Jutun kanssa käyneet kaverikoirakeikoilla hissun kissun pitkin vuotta ja Juttu sai kennelliiton virallisen kaverikoirahuivin! Tänään kävimme vierailulla kehitysvammakodissa Lohjalla ja siellä oli paikallislehden toimittaja ja valokuvaaja paikalla. Kaikki ryhmämme koirat saivat huivit ja ne olivatkin erittäin edustavan näköisiä aivan kuin olisivat ymmärtäneet tapahtuman tärkeyden. Asiakkaamme olivat yhtä innoissaan kuin tavallisestikin, kävimme pienellä lenkillä ja kaikki saivat taputella kaikkia koiria.
Parin viikon päästä menemme sitten vanhuksia moikkaamaan vanhainkotiin. Taitaa olla niin, että koiria ja ohjaajia on vaan vielä liian vähän niin että kaikki halukkaat tahot saisivat meidät vieraikseen. Mutta ehkä tämä lehtijuttu poikii uusia koirakoita tähän tärkeään työhön mukaan.
Nasse ei vielä pääse kaverikoiraksi, mutta katsotaan kunhan se vähän rauhoittuu iän myötä. Ehkä tässä tulee vastaan semmoisia vierailupaikkoja, missä Nassen hyvät puolet pääsevät oikeuksiinsa. Nasse meinaan rakastaa ihan kaikkia ;) ja vähän liikaakin, ihan voisi sanoa että koko mutkalla matkaavalla vartalolla!
Ritva

1944441.jpg