On oltu siellä ja täällä sekä vähän muuallakin. Nassen kanssa on tehty normilenkkejä kisakalliolla ja käyty katsastamassa Siuntiossa Korpirauha-nimistä paikkaa. Treeneissä on käyty uskollisesti, jälkitreenauksessa on harjoiteltu kepin nostoa.Tottiksessa paljon leikitystä.

Tänään lauantaina Ritu oli aamuvuorossa töissä ja minä olin koiravastaavana myös Jutulle. Pääsin hetikohta aamusta ylös ja suuntasin myös kera koirien työpaikalle lippujen ja lappujen kimppuun.

Kaimani Pitkosen Jukka halusi myös lähteä mukaan Kisakalliolle lenkkeilemään. Treffattiin siis Lohjalla josta jatkettiin yhdellä autolla Karnaisten korpeen, jossa ensi työksi tehtiin jäljet kummallekkin koiralle. Pitkonen teki elämänsä ekan jälkensä Jutulle n. 200m. Itse tein Nasselle tosi lyhyen jäljen jolle kaksi keppiä.

Ajettiin sitten Kisakalliolle, jossa tehtiin tunnin lenkki. Kulkijoita tuntui olevan, joten pääosin remmilenkkinä. Nasse uskaltautui uimaan kohdista joista se ei viime kesänä millään tohtinut mennä. Tassuarkuus on näköjään lievittynyt.

Lenkin jälkeen tein Nassen kanssa lyhyet tottikset, luoksetulossa askellajina oli laukka joka ilahdutti ukkoa kovastikkin.

Sitten käytiin kahvilla jona aikana koirat latautuivat uusiin koitoksiin. Suunnattiin nääs sitten jäljille. Pitkonen jäljesti menestyksellisesti Jutun kanssa. Jutun jäljelle lähtiessä arvoimme että mistähän se jälki nyt sitten lähtikään, huomasin että Juttuhan se oli jo jäljen äkännyt ja eikun ukot vaan neitiä seuraamaan liina tiukkana. Hyvin Juttu jäljen ajoi vaikeassa maastossa.

Nassen kanssa teemana oli kepin nosto, nostihan se kaksi keppiä, mutta kyseessä oli kyllä tosiaan harjoittelu. Palkkaukseen sain kyllä hyvän idean Ritulta.Jukka.