Näin hienoja nimiä oli tämän päivän agilitykäännöksillä. Teimme tänään kahden esteen välin neljällä eri käännöstyylillä, noiden kahden lisäksi vielä twist ja pakkovalssi. Huhhuijaa, voisi kuvitella, että pää menee sekaisin, mutta ei mennyt. Oikeasti musta tuntui, että olen vihdoinkin oppinut jotain näistä käännöksistä.

Palkkauksessa pyrin kiinnittämään huomiota oikea-aikaisuuteen ja siihen lepertelyn vähentämiseen. Huomasin viime viikolla, kun katselin Jukan palkkaussysteemiä, että Nasse vaan haluaa palkan erittäin ansaitusti ehkä enemmänkin kuin kannustavasti, jos tajuatte mitä tarkoitan.

Mutta siis treeneissä oli taas kerran hyvä fiilis. Ratapiirroksesta näkyy esteiden viisi ja kuusi välinen käännöskohta, jota hiottiin.

 

Sitten muihin asioihin...

Meidän Nasse on rakastunut agilityryhmän bordercollieen! Kyllähän ne tytöt on kiinnostaneet aina, mutta tämä on aivan toista. Tilli on niin ihana! Se murisee ja keikistelee ja Nasse murisee, vinkuu ja tepsuttaa häntä kohti taivasta.

Jos Nasse olisi yhtä hyvä runoilemaan kuin yksi Ate, niin runon se varmaan rustaisi Rakkibaarin Tillille, maailman ihanimmalle sussulle.

Ritva