On aurinkoista ja rauhallista, pysyköön tilanne tällaisena koko vapun, eipä haittaisi. Pääsin aattona suht aikaisin töistä. Ritva taasen iltavuorossa aattona ja aamussa vappupäivänä. Minulla oli siis koiravastaavan rooli, koiraparat. Aattoiltana suuntasin Karnaisiin ja tein lyhyet jäljet kummallekkin, Nasselle kaksi ja Jutulle yksi keppi. Sitten kisakalliolle lenkille jossa Nasselle hyppyharjoitusta puunrungon yli, lopuksi Nasselle tottikset. Ajettiin jäljet lopuksi, koirilla oli hauskaa, itse oli jo vähän väsyn puolella, kaikki kolme keppiä nousivat. Nasse nosti kaksi ja minä yhden, Juttu kyllä bongasi juustonsa jäljeltä.(Jutun jälki oli huono,hävettää.)

Maanantain treenit olivat meiltä pohjanoteeraus, Nasse oli ihan puolinukuksissa, a huh huh aattelin. Seuraaminen oli kuin olisi ollut Volgan lautturi kerjäten Nassea namittamalla,kehumalla ja leikittämällä seuraamaan, olihan näytelmä. Kotiin mennessä pysähdyin Nummenkylän koululla jossa otin ensin kaksi tasamaanoutoa heittokapulalla. Sitten seuraamista, tuttu kaava 20 m ok jonka jälkeen herraa ei oikein huvita. No ei siinä mitään sain just oikeaan kohtaan pakotteen, Nasse ikäänkuin heräsi henkiin. Ihankuin se olisi ajatellut että JAA AHAA että siis seurata pitää ihan oikeesti. Nyt seuraaminen pelittää paremmin kuin koskaan, huh huh sentään. Bh-koe olisi mennyt läpi, meinaan kokeilin koko kaavion kuviteellisine henkilöryhmineen kaikkineen ja nasse seurasi ihan ok, meinasin revetä riemusta, onhan ollut savotta. BH-kokeen läpimenon suhteen puhun kyllä vähän vappua, kaupunkiosuus on täysin vaiheessa ja seuraamisisessa en ottanut toista kertaa kaaviota eli senkin suhteen kestävyyttä saa kyllä lisätä, mutta oikeaan suuntaan vihdoin eikä ihan päin p:tä tai jotain...

Nyt  kun tottis  sujuu nyt paremmin seuraamisineen, alan vähentää käsiapuja mm. hypyissä, palkkaamiseen löytyi lisäapu Ritvalta, käytän pientä makkarakippoa extrapalkkana treenin lopuksi johon Nasse on ihan fanina.(saattaa olla vähän liiankin fanina jolloin keskittyminen kärsii, mutta kyllä ainakin motivoi.)

Vappupäivän aamusta pääsin liikkeelle senverran aikaisin ettei Kisakalliolla ollut sitten ristin sielua. Päästin koirat posottelemaan vappuhöyryjään ilmoille ja itsekkin hölköttelin perässä. Futiskentällä ei ollut ketään joten lopputottiksessa Nassen kanssa pistin ukkelin paikallemakuuseen makkarakippa 3 m päässä. Itse teputtelin kentän toiseen päähän n. 100 m. jossa venyttelin hetken. Sitten sieltä huitsinkuusesta luoksetulo, tuli hyvin eteen, jäi 10 cm vajaaksi muuten ok. Siitä seuraamiset ja siihen seisomiset jotka menivät ok.Lopuksi mentiin morjestamaan makkarakippaa.

Hyvää vappua toivottavat koiramäkiset muillekkin koiruudessa eläville ja muillekkin sieluille.Jukka.

PS.lisään tähän vielä muut treenit, mitä tuli vappuna henkilökohtaisella koiraleirillä tehtyä. Vappupäivän iltana mentiin koko remppa yhdessä ensin agilityradalle missä treenattiin keinua ja keppejä, keinu meni Nasselta komeesti ja kepit hyvin työn alla. Jatkettiin Kisakallion lenkillä jonka päätteeksi esineruutu, kaksi esinettä per koira, vähän hakemista mutta löytyväthän nuo.

Tänään La aamusta kisakallion lenkki jolla Nasse juoksi kilpaa pupun kanssa. Pupu onneksi voitti. Illalla tehtiin tottista ja lyhyet jäljet, kaksi keppiä per koira, ehkä se siitä. Nyt on koirat hiljasia. Huomenna Su ehtisi vielä, katsotaan miten käy.Jukka.