Tyyntä myrskyn edellä,ehkäpä,tiedä hänestä. Nyt on ilmoittauduttu TOKO,ALO,SALO 28.6. Saapas nähä kuka seuraa ja ketä silloin, a-huh huh.

Tänään oltiin Jutun ja Nassen kanssa Karnaisten korvessa aamupäivästä lenksulla. Remmilenkkipohjalta lähettiin painaltamaan kevyessä ravissa juurakoissa kompastellen. Kehittelin vähän omaa reittiä umpipöpelikköön, jossa sitten päästin hevosvoimat hetkeksi valloilleen.

Eilen lenkillä Juttu ja Nasse vapaana juostessaan bongasivat ko. maastoissa suunnistajan, pysäyttivät ja ilmeisesti vaativat kulkulupaa, henkilökorttia ja passia tai jotain. Nasse uskoi kun sanoin ja tuli heti pois, mutta Juttu Juurakon Huldahan se on sitä mieltä että metsässä ei turhia juoksennella ilman lupaa,mutta herkesihän se Juttukin sitten. Pyysin anteeksi ja sitten jatkettiin somasti remmissä koko porukka, paitsi suunnistaja.

Tänään lenkin jälkeen tottisteltiin Nasse-sedän kanssa vapaalla futiskentällä. Meniihansikahyvin, voihan vimpula että oli hyvät fiilikset jälkeen. Tein BH-kaavion ja päälle TOKO alo liikkeet. Vasemmalle kääntymistä harjoitellaan kyllä edelleen, ei siinä mitään. Luoksetulossa pidin futista selän takana mikä paransi kontaktia, jää kyllä edelleen rahtusen etäälle mutta kyllä tuokin idea vähän pelitti. Palkkaukset pääsääntöisesti suoritusten jälkeen, houkuttelut ja lahjonnat nollille. Lopuksi pelattiin jalista, Nasse vastaan muu maailma, Nasse vei voiton ja pallon.Jukka.