Tervikseltä molemmat koirat saivat erinomaiset arvostelut ja mielestäni ihan oikeat. Asiansa osaavat tuomarit näkevät koirissa lyhyessäkin ajassa oleelliset asiat. En oikein muistakaan, että koskaan olisi jäänyt mitään varsinaisesti hampaankoloon arvosteluita lukiessani. Joskus ylimalkainen arvostelu on nyppinyt hiukan. Tietenkään söpöyspisteitä ei jaeta, vahinko vaan! Käännän arvostelut saksasta ja englannista parhaani mukaan, kaunistelematta :)

Juttu:
Veteraaniluokka, Jana Svobodova, Slovakia

8-vuotias, voimakas, kullanvärinen narttu. Erittäin kaunis pää. Tummanruskeat silmät. Asialliset korvat. Jonkin verran voimaton takaosa. Rauhallinen luonne, erittäin hyvin esitetty.

Nasse:
Avoin luokka, Jan De Gids, Hollanti

Hyvärakenteinen uros. Kaunis pää. Hyvin asettuneet korvat. Pyöreät silmät. hyvät hampaat. Erittäin ystävällinen. Kaunis olka, vartalo, lanne ja takaosa. Suora lantio. Hyvät raajat. Hyvä turkin laatu ja väri. Kaunis häntä. Liikkuu hyvin, hieman löysät kyynäret.

1918028.jpg

Elokuu on sitten viimeinen kuukausi täällä Lieviössä, edessä on muutto lähemmäksi Lohjaa ja kerrostaloon vähäksi aikaa. Saapa nähdä, miten koirat sopeutuvat sisäelämään. Voi olla, että se käy niiltä helpommin kuin minulta.

Ritva

1248850865_img-d41d8cd98f00b204e9800998e