Otsikko sen kertoo: päivän agiaiheen. Tämä harjoitus sopi meille kuin nenä päähän. Siinä oli sopivasti putkia, rengas ja vaikeita käännöksiä. Takaakierrossa koiralle annetaan merkki samantapaisella liikkeellä kuin tehdään keilatessa eli saman puolen käsi ja jalka työntävät koiran esteen taakse. Tämä keilausvertauskuva toimi hyvin ja liike kieltämättä näytti hiukan siltä. Minulle oli pyörähdykset ja keilausasento haastavia, Nassehan taas toimi juuri niinkuin näytin. Sen toimintavire oli hyvä ja palkkaus toimi narulelulla hienosti. Hyvä, hyvä ;)

Nassella ja Jukalla meni lauantaina tokot ihan nappiin. Ainut vaan, että mä missasin niiden suorituksen, kun olin työhommissa, kyllä vähän harmitti. Juuri, kun pojat kävelivät ulos kehästä, minä kurvasin paikalle. Mutta vihdoin Nasse oli toiminut kentällä niinkuin se toimii muuallakin. Ei muuta kun tsemppiä treeneihin.

Päivän kuvan on napsaissut kameramestari Camilla viime kesänä. Siinä meidän nuppuset on niin viattoman näköisiä. Olisi pitänyt olla sellainen kontrastikuva pariksi, missä kummastakin koirasta valuu mutaa, turkit on täynnä takiaisia ja kielet roikkuu navan kohdalla. Se on meinaan huomattavasti normaalimpi olotila niille kuin tuo puhtoiset pulmuset.
Ritva

2034992.jpg