Vannoutuneet hoffifanaatikot kääntyvät nyt ympäri nojatuoleissaan. Nimittäin saanko esitellä: uusi agility-ystäväni Saimi, bostoninterrieri!

1286951371_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuvassa vasemmalta Nasse, Saimi, Sylvi ja Juttu

Koska Nassen kalenteri on tällä hetkellä niin täynnä tottiksia sun muita tosimiesten hommia, niin päätin kysyä lainaksi toista koiraa agitreeneihin. Vaikka ei omalla koiralla treenaakaan, niin aina on mahdollisuus oppia jotain uutta. Ja kun siirtyy todellakin-jätti-maksi-koirasta minikoiraan, niin opettelemista riittää. Minulla kävi hyvä mäihä, kun sain lainaksi näin hauskan otuksen. En ole bostoneihin mitenkään aiemmin tutustunut, mutta täytyy sanoa, että olen ollut yllättynyt Saimin työmoraalista, innokkuudesta ja tietynlaisesta kovuudestakin. Joten kiitokset omistaja-Annille tästä mahdollisuudesta. Sylvi on myös Annin koira ja sehän vasta vauhtitykki onkin! Saimi vaikutti kuitenkin heti ensi tapaamisella luonteeltaan paremmin minulle sopivalta. Ja keuhkoissa esiintyy varmasti tulevaisuudessa kirvelyä, koska näiden pikkurouvien kanssa sitten juostaan.

Toki eihän Nasse nyt agilityä kokonaan jätä. Me käydään treenailemassa, kun ehditään ja entiset tavoitteet ovat voimassa. Pitäkäähän peukkuja, ensi viikonloppuna startataan Kirkkonummella nollajahtiin. Lähtölistassa näytti olevan myös ystävämme Hiskin nimi, joten jännitettävää riittää!

Juttu katselee koko touhua tuttuun tyyliinsä: mä en enää kyllä ihmettele mitään, mitä tuo Ritva keksii :) ihan ok, kunhan noi tyypit ei vaan muuta meille asumaan.