Evolta kotiin ajellessamme mietimme, mitä kivaa oikein tapahtuikaan vuonna -08: kesäloma Pankakoskella, mun opiskelut, uusi firmatila... ja sitten monta koira-asiaa tieteskin!

Nassen kanssa on sattunut ja tapahtunut kaikenlaista. Paras koirahomma minusta oli kuitenkin Nassen ja Jukan ensiesiintyminen möllikisasaralla Espoossa syyskuussa. Neljäs sija muistaakseni, mutta kyllä oli niin jännää. Sitten hauskaa oli elokuussa kennelleirillä Lintukodossa. Siellä treenailtiin ja istuttiin nuotiolla juttelemassa. Lähdin leirin jälkeen seuraavana arkipäivänä takaisin koulunpenkille, hyvin jäi tuokin mieleen.

Mukavaa oli, kun viime kevään ja kesän aikana käytiin treenailemassa Rosan ja Hilkan kanssa Vantaalla sunnuntaiaamuisin. Ennen treenejä käytiin ABCeellä aamiaisella syömässä ja höpöttelemässä.

Syyskuussa löytyi uusi tokotreeniryhmä Saukkolasta ja sen jälkeen torstai-illat on vierähtäneet niissä merkeissä. Minäkin aloittelin uudessa agiryhmässä maanantaisin Nassen kanssa.

Sitten kuin pisteenä iin päällä: vuoden melkein viimeisenä päivänä Evolle ajellessamme päätimme pistäytyä Maisaa ja Pekkaa ja Alpoa katsomassa Turengissa. Suunnistimme paikalle kartan avulla, oli ihana auringonpaiste ja pirteä pakkanen. Pihaan ajaessamme ovesta ulos tupsahti Maisa hymyilevänä ja alkoi esitellä pihaa. Talonväki oli laittanut pöydän koreaksi, söimme aamiaista ja juttelimme mukavia. Vierailusta jäi pitkäksi aikaa erittäin hyvä mieli, vieläkin hymyilyttää ja lämmittää. Meille tuli Maisan kanssa vähän vääntöä kuvankäsittelystä, joten laitan tähän muistoksi vierailustamme T_Ä_Y_S_I_N autenttisen kuvan Nuppukehältä ;)

Ritva