Kulunut viikko on ollut treenitön ja ankean sateisen märän masentava kaiken kaikkiaan, ollaan oltu Nassen kanssa kumpikin flunssassa, tuskin kuitenkaan samaa merkkiä, epäilisin. Tänään oltiin messarissa missikisoissa ja hyvin meni, pysyttiin kehässä ei syöty ketään ja Nassen flunssa oli enää muutama köh köh. Saatiin eri, että sikäli ok. Huonommalle ei hävitty, Kleion Bias voitti ja on komean näköinen ukko amatöörinkin silmissä.
Nassea arvostellessa saksanmaan herra tuomari sanoi minulle, maybe 1 kilo too much. No joo tunnustan eikä karvankaan kanssa ole hurraamista mutta turha syyttää koiraa isännän vioista. Nassessa saattaa kanssa olla dumarille 1 kilo too much, mutta meillä se on kyllä ok ja karvaa on niin että riittää ympäristöönkin. Nassen karva on kyllä niin pöyheä turvelo, että olisi pitänyt vetää varmaan näyttelyyn brylgreemit pintaan niin, vot harasoo, kiiltävä ja solakka kuin silakka olisi ollut.
Lopputulemana oli kyllä, että jälkitreenit Saukkolassa olisivat lyöneet nämä kekkerit mennen tullen, mutta tulihan Nasselle kokemusta väkijoukoista taas vaihteeksi eikä ehkä hirveän negatiivista. En pitänyt mitään erityistä "järjestystä" yllä, vaikka tarvetta välillä ehkä olisi ollutkin. Jukka.

2146132.jpg


2146138.jpg


2146135.jpg