Juttu täyttää tänään kahdeksan vuotta! Se on siis ihan oikeasti ja virallisesti seniori. Ja kyllä itselleni valehtelisin, jos sanoisin että sehän on ihan kuin pentu. Ei se ole, ja hyvä näin.

Jutun edellinen vuosi on mennyt valitettavasti osin sairastelun merkeissä. Jo pitkään jatkuneet mahavaivat on kyllä nyt saatu hyvin aisoihin ja niiden syyksi on varmistunut nykykoirille niin tyypillinen allergia naudalle ja sialle. Selkävaivaakin Jutulla on ollut, kiitos Nassen kanssa riekkumisen. Mutta Jukan fysioterapeuttisella hoidolla on nekin vaivat saatu paranemaan. Eli siis kaikki oikein hyvin tällä hetkellä!

Ensi vuodesta on siis lupa odottaa mukavaa aikaa; kaverikoirakäyntejä tehdään, tokoharkoissa koitetaan käydä lorvailemassa ja pitkiä lenkkejä tallataan entiseen malliin. Kaikkein parhaat lenkit ovat nykyään ilman Nassea, kun me kaksistaan päästään vaeltelemaan poluttomiin metsiin. Nuorempana aivan ylivoimainen metsästyshimokin pysyy kurissa niin kauan, kunnes joku puolisokea peura tarpoo vastaan. Silloin Juttua viedään...ja niin kyllä peuraakin.

Niin ja kyllä me yritetään Jutun kanssa osallistua Tervikselle ensi kesänä, jos vaan kuntoa riittää.

Juttu lähettää blogin välityksellä oikein paljon onnea sisaruksilleen ja terveisiä Hilda-äidille, jos he sattuvat tätä lukemaan!

Ritva

Ja vahdittavaa riittää, mitähän tuo miettinee?