Vietettiin lauantaina laatuaikaa koiriemme syntysijoilla Porvoossa. Oltiin ensin Porvoon vanhassa kaupungissa kävelyllä, käväisimme konditoriassa tuliaisostoksilla ja sillä välin koirat odottelivat remmissä aitaan kahlittuina, odottivat nätisti, hyvä juttu. Käytiin syömässä jossain Old town -nimisessä paikassa, todella hyvää kana, riisi, pesto systeemiä. Ajettiin sitten Kathrinan, koiriemme kasvattajan luokse, missä treffattiin myös Ooga omistajineen ja jatkettiin merelle jäälle käppäilemään, itsellä oli naskalit mukana, mutta eipä huolta, jäässä vielä paksuutta riittää.


Päästettiin kuusi hoffia yksi kerrallaan valloilleen, mikä oli ilmeisen viisasta. Koirien riemulle ei tahtonut aina rajaa löytyä ja jonkunhan se on kasan alimmaisena oltava. Purettin kasaa aina kun piip ääni kasasta kuului. Eipä hätää, lenkki tuli tehtyä ja koirat tuli juoksutettua. Otin Nassen kanssa pari kaukokäskyä, maahanmeno meni nappiin, istumista jouduttiin hakemaan. Voi sanoa, että häiriön alla treenattiin kun 5 narttuhoffia oli vapaana ympärillä.



Siirryttiin Kathrinalle kahville ja tuijottamaan P-pentuetta ennenkuin ne lehahtavat pesästä, onnea uusille omistajille useammassa kuin vain yhdessä merkityksessä. Todella pirtsakan tuntuinen pentue, avoimia, rohkeita ja aktiivisia pentuja kaikki tyynni. Mikä tietää tunteita, tuoksuja, ääntä ja liikettä monessa kodissa ja kotien ympäristössäkin tulevaisuudessa.

Tänään sunnuntaina oltiin Nummelassa Hiidenvedellä kävelemässä. Jutulla oli krapula oikeassa etutassussa, joka ontui eilisen paahtamisen jälkeen. Nasse sai jättää tänään Jutun rauhaan ja enempi posotella itsekseen, mikä ei tahdo Nasselle riittää. Paria hiihtäjää oli Nassen mentävä lähempää katsomaan ja haukuttavakin, voihan jösses, no tulihan se sieltä heti pois. Nasselle ei tahdo jäällä käppäily riittää, liian tylsää ja aktiivinen koirahan on heti keksimässä aktiviteetteja itselleen ja vähän muillekin. Tuosta nyt näkee, ettei Nasselle kyllä kannata hirveesti henkistä löysää antaa, se kyllä ottaa vapaudet käyttöönsä välittömästi. Eli löysät pois, fyysiset ja psyykkiset, no ei nyt ihan kaikkea sentään. Jukka.