Lähettiin ja mentiin koko remppa minä, Ritva, Juttu ja Nasse joulupäivän lenkille Kisakalliolle savulammasta sulattelemaan. Tein jäljen n. 1 km ennen Kisakalliota uuteen maastoon, lyhyt 100m jälki.

Lenkillä ei kävelijöitä tullut vastaan, mutta kaksi ratsastajaa tuli. Onneksi otettiin hauvat kiinni jostain syystä minuuttia ennen, olisi joulurauha rikkuuntunut muuten. Levollinen lenkki, jolla koirat saivat olla tarpeeksi vapaina, lopuksi tottista Nassen kanssa ja siinä kaukokäskyä teemalla "maahan", oikein mallikkasti meni vaikka homma olikin vähän sellaista miniatyyritottista. 
Jäljelle lähtö tapahtui "aktiivisesti", kolme skebaa, yhden löysi Nasse, yhden minä ja yksi oli eksynyt niin pahasti että ei pystytty pelastamaan. Pidin liinan liian löysällä, huono keskittyminen ja Nasse pääsi hönöttämään liikaa. Varmaan hävettäisi, jos olisi tunteet. Muuten mukava reissu ja taas maistui jouluruoka. Jukka.

2173748.jpg

Älkky, Välkky ja Tolkku

2173751.jpg

2173750.jpg

J.K.
Aatto oli muuten Juttu-show. Se selvästi muistaa joulun perimmäisen tarkoituksen eli lahjat. Juttu oli niin innoissaan, kun tonttu viimein saapui, että meni jo repimään Reiskankin lahjoja auki. Onneksi se sai pari omaakin ja ne se riipi auki sekunnissa. Pukki oli muistanut Juttua piikkisualla (piikkisuka on oikeasti Jutun mielestä se ainoa oikea purulelu) ja Nasse sai mahtavan repimislelun by desing Camilla. Ei voi mitään, mutta kyllä muistui vanha koiramme Linda mieleen tuosta Jutun jouluinnosta. Linda oli aina niin hökötyksissään joulusta. Saas nähdä, koska Nasse alkaa homman tajuta. Tämähän oli kyllä vasta Nassen toinen joulu.

J.K. 2
Metsäretkellä näin upeasti jäässä olevan lätäkön, jossa röpelöisen jään alla oli heiniä. Sanoin Jukalle, että katso kun on aivan kuin lasimaalaus. Jukka sanoi, että hänestä lätäkkö näytti raparperikiisseliltä :)
Ritva