Aamu oli Steinrollereiden "riemujuhlaa", Hoffien kehä oli klo 9.00. Kathrinan Alma voitti ja Nasse oli paras uros näissä karkeloissa. No sitten totuuden nimessä on todettava, että Nasse oli ainut näihin pippaloihin osallistunut uros, sininen nauha ja siis EH (ehkäs hyvä). Hoffeja oli tänään kehässä yhteensä vain viisi.

1309721065_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tuomari Marja Talvitie mainitsi Nassen arvostelussa mm. "hyvin liikkuva ja vahva, matalaraajaisen vaikutuksen tekevä. Vahva pää (se me tiedetään), hieman liian voimakas otsapenger" ,ym. perusselvitystä, ei sen kummempia, ihan omalta rekulta kuullostaa. Hauskaa oli tänään se, että nyt ei Nasse ollut liian lihava vaan vahva. Kylkien kampaaminen siis hoikistaa ja tekee vahvaksi.

1309721078_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

"Matalaraajaisen vaikutuksen tekevästä" juohtuu itselle mieleen esim. jäljellä ollessa kuinka Nasse imee jäljen nenäänsä, painautuu lähemmäksi alustaa niinkuin urheiluauto konsanaan, neliveto päälle ja sitten mennään niin että mättäät lentää. Siinä on sellaista matalaa vaikutusta niin että saa tosissaan pitää liinasta kiinni.
Oli kyllä sillee "helppo kisa", että ennen kello yhtätoista olin taas jo menossa Nassen kanssa metsälenkille Lohjalla. Löydettiin Karnaisten korvesta pieni suokin, lakka alkaa näköjään kypsyä. Ritu ja Kathrina lähtivät loppukilpailuun Alman kanssa kolmeksi takaisin Karjaalle, hekin varmaan ehtivät hyvästi kypsyä tässä 30 asteen helteessä. Huomenna suunnistetaan Laitilaan Hoffien kesäleirille, näin se kesäloma hurahti käyntiin. Jukka.