Kisakalliolla lenkillä ja treenaamassa. Oltiin nyt kolmestaan, minä ja koirat, Ritva oli töissä firmassa. Lenkillä vastaan tuli, ei ketään, ei mitään. Vain hiljainen metsä katseli etenemistämme. Jutun kanssa olimme remmissä, flunssaryhmä, Nasse sai viuhtoa vapaana nyt flunssasta selvittyään. Me oltiin Jutun kanssa kuin maa, jossa makkarat kasvavat ja meitä kiersi välillä piipittävä satelliitti nimeltä Nasse.
Lenkin loppupuolella päästin Jutunkin vapaaksi kuin taivaan lintu. Nasse rypi lammissa ja järvissä kolmeen kertaan ja halusihan Juttukin vapaaksi päästyään järveen, kappas vain. Vanha neiti oli into piukeena tänään.
Tein tottista kummankin koiran kanssa ja hyvin meni, Juttukin näytti parhaita puoliaan sekä metsässä että kentällä. Nyt pari päivää enää jouluun ja joululomaan, jolloin päästään enempi ulkoilemaan ja treenaamaankin. Varattiin Evolta metsähallituksen kämppä pariksi vuorokaudeksi joulun jälkeen, päästään hetkeksi metsittymään ja meditoimaan elävän tulen äärellä, itsekkin saunaan ja järveen, VAU. Jukka.

2161127.jpg