Eipähän ole oikein päästy kirjoittelemaan blogiin, kun on ollut pieniä tietoteknisiä ongelmia. Tässä on vierähtänyt kohta pari viikkoa ilman konetta ja vieroitusoireet ovat mittavia. Miten sitä onkaan ennen selvitty ilman nettiä sun muita systeemejä?

Kuuluuhan meille muutakin. Nasse ja Jukka menevät tokoilemaan Saloon tosiaan ensi viikonloppuna, jännää on taas luvassa. Nassen ylisuuri ego on jatkanut nousujohteista kehitystään kesän aikana. Olemme huomanneet, että Nassen kanssa täytyy pitää aikalailla viileitä kausia välillä, että homma sujuu. Muuten se kyllä yrittää olla niin miestä, niin miestä.

Juttu satutti tassunsa pari päivää sitten jossain supijahdissa. Sillä halkesi hieman polkuantura vasemmasta etutassusta. Päätin paikkailla sitä itse ja myönsin potilaalle viikon sairasloman. Eihän tässä ole kuin reilu viikko enää mökkeilyhommiin, joten sopii tassun parantua pikavauhtia, kiitos! Sain huskyja kasvattavalta ystävältäni vinkin halpojen tossujen tekemiseen: otetaan fleecekangasta, muotoillaan tossu niin että kangas joustaa tassun liikkeen mukaan, kastetaan tossun pohja erikeepperiin, teipataan jalkaan kiinni tai laitetaan tarranauha, voila!

Minulla on ollut hauskaa apuohjaajan roolissani agilityssä. Taina on tehnyt minulle aina vedettävän harjoituksen valmiiksi. Olen ottanut omaksi tavoitteekseni sen, että koirat sekä ohjaajat saisivat joka kerran onnistumisen kokemuksia. Teen myös kaikki harjoitukset lopusta alkuun -menetelmällä. Eli siis vika este ensin, sitten tokavika ja vika jne. Tuntuisi hyvältä systeemiltä. Nassen kanssa meille on tullut semmoinen rutiini, että treenailen hieman ennen treeniryhmäni alkua ja sitten vielä lopuksi jotain pientä, jos ehdin ennen seuraavaa ryhmää. Tunnin ajan koirat ovat kiinni takakoukussa ja saavat elämyksiä parkkipaikalla ;) siinähän siedättyvät.

Jutun ja Nassen järkyttävä ruokahalu tuntuu vain lisääntyvän. Eikös sitä sanota, että nälkä kasvaa syödessä. Tässä kuvamateriaalia hektisestä hetkestä.

Ekaks me venataan:

1245862639_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sit me syödään:

1245862652_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja lopuksi vahditaan pihaa:

1245862617_img-d41d8cd98f00b204e9800998e