Viralliset treenit on aloitettu Nu-Pu:ssa, Aten ohjauksessa. Oltiin Nassen kanssa ihan into piukeena ja käsi lipassa. Mukavaa on olla taas torstai-iltaisin treeneissä, pakkasta varmaan miljardi. Viimeksi arvoin täyskäännöksen kanssa, hoh-hoijaa, armeijasta on jo aikaa, ilmeisesti. No ei vaiskaan, treeneissä on mennyt mukavasti. Joulutauon aikana saatiin treenattua rauhassa ja se on tuonut lisää varmuutta ja sitäkautta myös rauhaa suorituksiin Nu-Pu:treeneissäkin

On treenattu harjoituksissa mm. eteenlähetystä, hyppyjä, luoksetuloa, istumista, seisomista, maahanmenoa, paikallaoloa, kaukokäskyjä ja seuraamista.

Nyt huomiossa on kaksi hiukan vastakkaista teemaa saman aikaan, mielenkiintoista nähdä miten ne sulautuvat toisiinsa. Treeneistä tehtävänä on seuraamisen tarkkuus, eli seuraa kaksi askelta koira istuu, käännös ja samaa. Siis lyhyttä mutta tarkkaa. Itse taas omana juttuna vedetään koiraan iloa ja virtaa futiksen avulla, eli paljon leikkiä ja meininkiä että saadaan nuo korvat ylös, häntä ylös, mieli ylös ja seuraaminen iloiseksi. Ettei hauva ole kuin tapettu mato tai polveen liimattu matkalaukku. No katotaan miten menee, ideaa on jo toteuttettukin, tänäänkin kaksi pientä treeniä, hauskaa ainakin on. Niin ja tänään lenkillä alkoi polttaa taas tuo henkilöhaku. Pakko oli Ritvan kanssa treenata pistot per koira, Nassea pyysin jo haukuttamaan pitempään, ihan kiva lisä peruslenkkiin. Jukka.

Super-Nasse liitää pelastamaan puhjenneen boltsin.

Nasse tarkkailee isännän seuraamista.

Vasen pakki perässä oikealla laidalla, hmmm.

Pallo on jäljestetty.