Kilpailut tänään Konalassa Purina-Areenalla. Lopputulos 178 pistettä, 1-tulos ja koulutustunnus TK-1, jippii, we did it!

Kokonaistulokset HAU:n etusivulla.


1264951803_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Aamu alkoi heti aamusta. Lähdettiin Nassen kanssa lenkille Kisakalliolle, koska meidän erä alkoi vasta klo 11, oli olevinaan aikaa, mutta kiirehän siinä sitten tuli.
Lunta oli Kisakallion reitillä aikas paljon, mutta kun on päättänyt, niin onhan sitä lenksu tehtävä. Ajatus oli, että saan Nassen lenkitettyä ja tarpeet teetettyä jonnekin muualle kun kehään. No lenkki sinänsä ok, lopuksi yksi luoksetulo, joka myös ok. Oltiin siis jo vähän myöhässä, koira autoon ja itse hikisenä myös. Auton lasit iski kunnolla huuruun ja mitä lienen säätänyt ja eikun ojaan. Hieno homma, ulos ja perkaamaan lunta auton alta kuin elävä lumilinko. Kello kävi tuhatta ja sataa ja auto ei hievahtanutkaan. Rupesin kattomaan kännykkää, että peruttava on perkele koko kisa, ei auta, keskellä mettää ollaan tukevasti ojassa.
Kuulin enkelin tulevan, ei vaan, traktori tuli kuin ihmeenä paikalle. Morjestettiin, ukko ajo traktorin saman tien kohilleen, köysi kiinni ja auto ylös. Annoin todella lämpimät kiitokset, kahvirahat ja eikun eteenpäin. Se meni kun sovittu juttu.


Ryysäsin kotiin ja siitä sitten todella vikkelästi kohti Konalaa, Ritu ja Juttu mukana. Ilmottautuminen alkoi 10.30 ja oltiin paikalla 10.32 ja kehä siis klo 11.00, a-huh-huh, ehittiinpäs. Matkalla muistin että kisaremmi, lyhyt hihna, ei sitten tullut mukaan, ei tullut ei. No huhhailtiin siinä sitten, että katkaistaanko  pitkä remmi, ei tarvinnu kun Kathrinalta löytyi kangashihnan pätkä, josta Ritu sommitteli sopivan pitusen. Ja siitä sitten kohti kehää. Kehän ulkopuolella Nasse pullisteli ihan kiitettävästi toisille koirille, käytin sen vikkelästi hallin ulkopuolella, miehekkäät käskytykset maahan ja istumaan, jotta ukolle muistuu että kenellä on suurin äänivalta.


Sitten tottelevaisuuskokeeseen.
Luoksepäästävyys 10.
Perä nousi.
Paikalla makaaminen 9.
Ylöstuloon tarvitsi kaksi käskyä, katseli jonnekin ja unelmoi jostakin, mistä lie.
Seuraaminen kytkettynä 8.5.
Vähän jätätti.
Seuraaminen taluttimetta 8.
Sama homma.
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 9.5.
Hyvin meni, en katsonut enkä varmistanut, luottoa löytyi.
Luoksetulo 9.
Hyvin lennähtää, vähän lähemmäksi saisi.
Seisominen seuraamisen yhteydessä 9.
En kattonut, ilmeisesti pysähty hetikohta.
Estehyppy 9.5.
Ikuna ei tästä näinhyviä ole tullut.
Kokonaisvaikutus 9.
Niinpä.


Tuomari Hannu Laisi oli hyvillään ja antoi positiivista palautetta. Ja antoi positiivista palautetta myös koko kilpailijaporukalle. Yli 190 pisteen koiria taisi olla ainakin 3 kappaletta. Alokkaat kisasivat kolmessa erässä, yhteensä 20 koiraa.
Laisi antoi meille keväällä " huonommalla" suorittamisella 188 pistettä. Nyt luulen, että kisan kova taso nosti rimaa, näinhän se on, ihan ok. Ja nämä pisteet ovat "todellisemmat", mitä se sitten tarkoittaakaan.
Veikkasin ennen kehää, että 175 pistettä voisi olla meidän juttu, niinpä oli ku 178 lotkahti.
Tää oli niin kiva, että vikassa alokkaassa tehtiin normi "mitä osataan juttu" eikä mitään omituista rävellystä.


Tavattiin Damirazin Dervaleijonan omistaja, kun tuli juttelemaan, mukava juttu, mukava tavata mukavia Hoffi-ihmisiä. Tervaleijona näytti komealta ilmestykseltä. Toivottavasti saavat treenisysteemit pelittämään ja ovat lämpimästi tervetulleita vierailemaan täällä Lohjallakin. Eikunkeikun yhteyttä keväällä ja porukalla vaan treenaamaan. Näihin kuviin ja tunnelmiin, kisastudio päättää päkätyksen ja alkaa kattella BH-koetta. Avoimesta luokasta en osaa olla mitään varmaa mieltä, TOKO juttu oli alunperin harjoitteluksi BH-koetta varten. Mutta mukava saada päätökseen jotain mitä on aloittanut, positiivisella tavalla. Jukka.

Muutamia Kathrinan ottamia kuvia, kiitos Kattis ;)

1264962721_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1264962557_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1264962544_img-d41d8cd98f00b204e9800998e