Oltiin lauantaina vapaamuotoisissa hakutreeneissä Karkkilan metsissä Roosan, Masin, Suskun, Hilkan ja Kalen kanssa. Kuusi koiraa mukanamme, neljä hoffia ja kaksi berniä.
Varmaan vuosi sitten oli puhetta, että Hilkka ja Kale voisivat ehkä järjestää hakupaikan ja nyt se sitten onnistui. Ilmoittivat että nyt lauantaina ja eihän siinä muuta kuin hakutavarat esille. Hilkka ja Kale olivat etukäteen käyneet katsomassa ja merkkaamassa paikat, lunta oli paikoin yli puoli metriä, että melko vaativaa oli puskea hangessa myös koirille. Jutulle oli kolme pistoa joista yksi oli umppari eli Susku pressun alla. Jutun suorituksesta en kaikkea nähnyt kun olin ukkona pöpelikössä. Mutta hyvin Juttu haki, tuli juosten hangessa ylämäkeen ja sain hyvät haukutkin. Umpparin näin ja rohkeesti Juttu meni sinnekin.
Nassen kanssa neljä pistoa, hyvin irtosi takalinjalle saakka ihan suoraan ja jengi sai Nassen kiitettävästi haukutettua, meni ihan proffis oloisesti ja se harjoitus oli meidän osalta melkein turhankin nopeasti tehty.
Meidän treenatessa Kale ja Masi olivat saaneet tuletkin tehtyä, kyllä kelpasi paistella treenien jälkeen makkaraa ja juoda kahvit komean kuusimetsän kainalossa. Aikaa meni huomaamatta varmaan neljä tuntia, onneksi oli vaatetusta ylle ja alle sekä pitkävartiset saappaat. Jukka.

Sitten muuta höpinää :) jokin aika sen jälkeen, kun Nasse tuli meille, niin huomasimme, että sen tassut ja polkuanturat ovat jotenkin ihmeellisen muotoiset. Vertailimme niitä Jutun tassuihin ja tottavie, kyllä Nassen tassuissa on etummaiset anturat kasvaneet yhteen joka tassussa! Tässä kuvassa voi todeta saman. Ritva