On tottisteltu ja on seurusteltu, pentuhommat Monzahova Beeren eli Bertan kanssa menivät puihin ja sehän meitä harmittaa. Seija oli sitä mieltä että ns. parhaat päivät olivat kuitenkin suhahtaneet ohitse.


Tottistreeneihin on palattu joulutauolta perjantai iltoihin, keski-ikäisen ihmisen perjantai-illan huumaa. Puruhiha innostaa Nassea lievään liekkiin, sitä on kyllä ilo katsoa. Tokon luoksetulon pysäytystä eilen treeneissä harjoiteltiin, meni komeesti puihin. Treenikaverit taisi ihmetellä että mitä se säätää.


No tänään mentiin aamustapäivästä treenikentälle kahestaan ja eikun uutta yritystä. Pelitti niin hyvin, että pääsin oikein kehumaan kunnolla ja useammastakin asiasta.
Treenien aluksi pääsin vähän koiraherraa kohentamaan, ilmeisesti juoksuinen narttu oli veritippoja tiputellut ja kuseskellut kentälle. No saatiin Nassen kuuloluut kohalleen ja pääsin oikein hyvin sitten palkkaamaankin.


Käytiin tänään esteet ja eteenlähetys, seuraamista ja kaukkareita, kiva sekoitus PK:ta ja TOKOA, asiaatuntemattoman silmissä olisi voinut näyttää ihan kelpo treeneiltä. Asiantunteva taas voisi mietiskellä että eikö tuo osaa päättää että mitä se treenaa, kun kaikkea pitää.


Suhautettiin siitä sitten Karnaisten korpeen, Nasse veti isäntää miehekkäästi juoksuhihnassa pitkin mettiä puolitoista tuntia, notta lumi pöllysi. Yksi esinehaku onnistuneesti samaan reissuun. Hyvä mieli, ei sählätty. Jukka

1296373510_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lassie palaa takaisin, mutta Bertta ei :( Nasse-poika odottaa Berttaa aamuin illoin portilla.