Lähdettiin lauantai aamuna Kotkaan tottelemaan. ALO Tokotuomarina Tommi Varis, alokasluokassa 12 koirakkoa. Keli oli sateinen mutta kolea, eli just hyvä meille. Tsemppiryhmäksi meille saapui Emo ja Ida, ja juuri kultaisella hetkellä ennen kehään menoa.

Luoksepäästävyys 10
Nasse pysyi perä maassa.

Paikalla makaaminen 10
Hyvin pötkötti.

Seuraaminen kytkettynä 8
Vähän väljyyttä välillä, tuomari huomautti aiheesta remelin käytöstä kun vaihdoin otetta.

Seuraaminen taluttimetta 8
Jätätti parissa kohtaa.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 9
Oikein miehekkäästi tiputti alas.

Luoksetulo 9
Nasse päätti tulla suoraan sivulle,ok.

Seisominen seuraamisen yhteydessä 9,5
Niinkus seinään.

Estehyppy 0
Jolkottelin esteelle nostattaakseni Nassea, nosti itsensä saman tien esteen yli ja takaisinkin. Enpä tiennyt että laki kieltää, nyt tiedän.

Kokonaisvaikutus 8

Yeah, kyllä se meille kelpaa kun yksi nolla messissä. Eli pointseja 160, ykköstulos. Sijoitus 5/12. "Kellontarkkaa työtä" tuomari virkkoi humoristisesti, vaikkei ehken huumorimiehiä ollutkaan.

Tuomari tarkka ja oikeudenmukainen, piti linjansa. Rokotti ja sakotti mistä pitikin, oikein hyvä.

Keskiviikkoiltana vikojen treenien jälkeen Ritva oli sitä mieltä, että parasta suorittamista mitä ollaan tehty. Tuumailin tuolloin, että parinkymmenen pisteen marginaali on syytäkin olla jos ykköstulosta halajamme. Ja niinhän tuo kävi, että tössivara oli tarpeen.

Suorituksen jälkeen olimme menossa puffettiin hyvillä mielin suorituksesta mutta varmoina että ykköstä ei nyt tule. Vaan eräs ystävällinen rouvapa tuli heti onnittelemaan ykköstuloksesta ja kahvi maistui kummasti vielä paremmalta, vähän naurattikin.

Kisan jälkeen Emolle ja Vekulle syömään, kyllä taas meittiä passattin, kiitokset heille mukavasta iltapäivästä. Samalla tuijotettiin Emon uutta Hoffi-pentuetta, niinhän nuo on söpöjä kuin karamellit. Jukka.